Tarih: 10.08.2022 06:38

2 bin 500 Siteyi Barındıran Datacenter Çöktü Madur Olanlardanız

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Pamukkale Üniversitesi Teknokent kampüsü içerisinde bulunan Netinternet Datacenter ile 10 yılı aşkın süredir sunucu ve network üzerinde hizmet aldığımız donanım sisteminin çökmesi sonucu iki gündür siz kıymetli okuyucularımızla buluşamıyoruz. Şu anı milad kabul ederek sitemize geçici olarak yükleme yapmaya başladık. Arşiv verilerin kurtarılması için çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili yazılım servisimizi sürdüren Gazisoft konu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada; 'Denizli Pamukkale Üni. Teknokent kampüsü içerisinde bulunan Netinternet Datacenter ile 10 yılı aşkın süredir sunucu ve network üzerinde hizmet almaktayız.

08.08.2022 - 10:24 itibariyle MySQL servisi ile başlayan teknik sorun 08.08.2022 11:16 itibariyle donanımsal olarak ve alt yapı olarak sorunlarla birleşerek sistem çökmesine sebep olmuştur.

Şu ana kadar yapılan tüm müdahaleler sağlıklı bir netice vermemiştir.

Şu sıralar diskler ve tüm sunucular fiziksel olarak İstanbul'a taşınmaktadır.

Burada alanınıda uzman veri kurtarma merkezitarafından 09.08.2022 11:00'de işleme alınacak ve %99 oranında tüm veriler kurtarıldıktan sonra ivedilikle sunucu aktif edilmesi için verileri doğrudan transfer edilecektir.

Kesin bir şekilde bir açıklama yapmak için henüz erken ama elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi istiyor yaşanan bu süreçten en az zararla çıkmak için tüm birimlerimizi seferber ediyoruz. Gelişmeler yaşandıkça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.' ifadesine yer verildi.
Anamur Ekspres Gazetesi olarak elimizde olmayan nedenlerden de olsa bu aksaklıktan dolayı kamuoyundan özür diler, sitemizin arşiv verilerinin kurtarılarak eski haline getirilmesi için çalışmaları aralıksız devam ettiğini bildirmek isteriz. 


İletişim için :




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —