Tarih: 04.01.2023 15:03

2 asker şehit oldu

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgiye göre, Konya-Adana karayolu üzerinde askeri aracın yoğun sis nedeniyle kaza yaparak duran tıra arkadan çarpması sonucu, iki asker şehit düştü, iki asker de yaralandı.

Şehit düşen askerlerden Piyade Er Halil Seltan'ın Hatay Dörtyollu olduğu öğrenilirken, Şehit Astsubay Harun Uğur'un ise Malatyalı olduğu belirlendi.

Şehit Halil Seltan'ın, cenazesi yarın öğle namazına müteakiben Dörtyol Mezarlık kompleksinde kılınacak cenaze namazının ardından şehitliğe defnedilecek.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

'Konya'da 4 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen trafik kazası sonucu kahraman silah arkadaşlarımız İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ve İkmal Er Halil Seltan şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.'

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —