Tarih: 03.03.2023 08:03

Global endüstri markası Türkiye pazarına giriş yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Kurumsal firmaları, endüstriyel üreticilerle buluşturan global çevrimiçi pazar yeri Xometry, Türkiye’de faaliyet gösteren ve Sultan Nur Bulut, Çınar Topaloğlu ve Onur Keskin tarafından kurulan üretim tedarik platformu Tridi’yi satın aldığını duyurdu. BMW, NASA, Dell Technologies, Bosch gibi büyük uluslararası şirketlerle çalışan Xometry, Türkiye pazarına giriş yaptı.

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Tridi Kurucu Ortağı ve CEO'su Çınar Topaloğlu, 'Xometry ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, bundan sonraki süreçte müşterilerimiz ve üretim ortaklarımız, Xometry Türkiye  üzerinden parça tedarik edebilir veya üretim siparişi alabilir; en yeni teknolojilerinden ve global üretim uzmanlığından faydalanabilirler” dedi.

“Bu satın alma Avrupa’daki müşterilerimiz için büyük bir fırsat”

Xometry CEO'su Randy Altschuler, 'Avrupa'da devam eden genişlememiz, endüstri sektörü için global pazar yeri olmaya olan tutkumuzu yansıtıyor' dedi ve şöyle devam etti:

'Tridi'yi satın almamızla birlikte Avrupa'daki müşterilerimize üretim ihtiyaçlarını karşılamaları için daha fazla fırsat sunuyoruz. Lokal pazar yerlerimiz girişimcilerin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra büyük kurumsal şirketlerin de üreticilerle temas etmelerine yardımcı oluyor. Böylece müşteriler, parçalarını pazara daha hızlı sunabiliyor ve daha verimli çalışabiliyorlar, dolayısıyla Tridi'ye de bu yolculukta Xometry ailemize katıldığı için hoş geldin diyoruz.'

“Türkiye’de faaliyete geçtiğimiz için heyecanlıyız”

Xometry Avrupa Genel Müdürü Dmitry Kafidov 'Avrupa'daki üretim tedarik zincirleri için büyük önem taşıyan ve güçlü bir iç üretim pazarına sahip olan Türkiye'de faaliyete geçtiğimiz için heyecan duyuyoruz.' dedi.

Üretim faaliyetlerine ‘‘Xometry Türkiye’’ markası altında devam edecek olan Tridi, milyonlarca veriyi gerçek zamanlı analiz ederek anında fiyatlandırma yapan ve yapay zekayla desteklenen Xometry Anlık Fiyat Motoru teknolojisini; küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin hizmetine sunacak. Bu teknoloji sayesinde müşteriler daha iyi teslimat sürelerine ve doğru fiyatlandırmayla anında fiyat tekliflerine ulaşacak.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —