Tarih: 19.09.2022 08:40

İYİ Partili Atlı: ″Siyaset yapmadan sorunları dinliyoruz″

Facebook Twitter Linked-in

KAHRAMANMARAŞ - 19.09.2022 - HİBYA - İlçelere yaptığı ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Faruk Atlı, siyaset yapmadan esnaf ve vatandaşları dinlediklerini belirtti.

Faruk Atlı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 'Hem teşkilatımızla hem hemşerilerimizle buluşmak için ilçe gezilerimizi sürdürüyoruz.  Partimize hizmet etmek, hemşerilerimizle hem hal olmak için resmi bir görevinizin olmasına gerek yok. Partinizde bir nefer olmanız, memleketiniz için, ülkeniz için, milletiniz için sorumluluk hissetmeniz yeterlidir. Bizde partimizin bir neferi olarak, sorumluluğumuzu bilerek milletimize hizmet etmeyi kendimize görev addettik. Bu çerçevede ilk ziyaretimizi Andırın ilçemizden başladık, Göksun, Nurhak Ekinözü ve Çağlayancerit ilçelerimizi ziyaret ettik.'

İYİ Partili Faruk Atlı, konuşmasında, 'Sonrasında ilçemizdeki taziyelere katılıyoruz, ilçe meydanlarında, parklarda bulunan vatandaşlarımızı, ilçe esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, siyaset yapmadan sorunlarını dinliyoruz. Tabi bunların hepsini de kayıt altına alıyoruz. Vatandaşa bir dokun bin ah işit, gerçekten ülkemiz en kötü dönemlerinde bile bu kadar vatandaşını zor duruma sokmamıştı. İnşallah tüm sorunların çözüm adresi Anadolu’nun yiğit kadını Meral Akşener’in önderliğinde İyi Kadrolardır. Çok az kaldı inşallah, hem ülkemizin, hem şehrimizin hem de hemşerilerimizin sorunlarını tek tek çözüme kavuşturacağız.' dedi.

Kaynak
Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —