|
Anamur Devlet Hastanesinden 31 Aralık 2009 günü çıkarılan işçiler işerine geri döndü.
Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Fatih Kısa, konunun basında geniş yer bulmasının ardından Anamur’a gelerek İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım ve Çalışanları bir araya getirerek olayı tatlıya bağladı. Gece geç saatlere kadar Anamur Öğretmenevinde yapılan istişare toplantısının ardından mutlu haberi çalışanlara veren Ak Parti Mersin İl Başkanı Fatih Kısa, “Kimsenin işten çıkarılması taraftarı değiliz. İşten çıkaran bir yönetim olarakta anılmak istemiyoruz. Eğer hukuki bir engelleri yoksa bütün arkadaşlarımız işlerinin başına geri dönecekler. Biz bu tür durumların öncelikle diyalokla çözülmesi taraftarıyız. Onun için buraya geldim.” Dedi.

ÇALIŞANLAR AK PARTİ İL BAŞKANI FATİH KISA'YA İLÇE BAŞKANI AHMET YILDIRIM'A KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KAVAKÇI VE YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİLER
Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım da çalışanların işlerine geri dönmelerinin sevindirici olduğunu belirterek “Hukuki bir engel olmadığı taktirde çalışan arkadaşlar hastane yönetimi ile bir araya gelerek yapılan görüşmelerinin ardından işlerine geri dönecekler” dedi. Müjdeli haberi alan Hastane çalışanlarının mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. “Artık ağlamayacağım.” Diyen Zahide Arı, İbrahim Yaldız ve Hasan Yıldız, “İşimize geri dönmekten çok mutluyuz. Bölgemizim Koordinatörü Konya Milletvekili Mustafa Kavakçı, İl Başkanımız Fatih Kısa, İlçe Başkanımız Ahmet yıldırım ve Başhekim Metin Kaloğlu’na çok teşekkür ederiz. Bize işimizi geri verdiler. Allah onlardan razı olsun” dediler. Toplantının ardından önce Dikyader de bir araya gelerek çay içen Hastane çalışanları, daha sonra Başhekim Metin Kaloğlu’nun evine giderek hep birlikte Başhekim’e teşekkür ettiler. Başhekim Metin Kaloğlu da “Çalışma arkadaşlarımla tekrar bir araya gelmekten çok mutluyum. Bu mücadelede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

BAŞHEKİM METİN KALOĞLU ÇALIŞANLARI EVİNDE AĞIRLADI

ASUDE ŞAHİNCİLEROĞLU ARTIK 15 GÜNLÜK BEBEĞİNE SÜT ALABİLECEK
|