|
REKLAM |
|
|

|
|
|
|
|

|
PİYASALAR |
|
|
| |
| USD |
1.5106 | % 0.00 |
|
| EUR |
1.9166 | % 0.00 |
|
| | | Kaynak : TCMB |
|
|
|
|
|


|
NÖBETÇİ ECZANE |
|
|
9 Eylül 2010
YÜCEL ECZANESİ
YEŞİLYURT MH. AKDENİZ CD. NO:60/F
324 - 816 65 57
|
|
|
|
|
|

|
ANAMUR'DA HAVA |
|
|

|
|
|
|
|

|
İSTATİSTİKLERİMİZ |
|
|
| | | • Şu anda sitede | 33 | | • Bugün | 1.945 | | • Buay | 48.905 | | • Toplam | 5.371.671 | | |
|
|
|
|
|


|
|
ANAMUR EKSPRES |
|
|
| ANAMUR EKSPRES |
Okumak istiyor ama...{ 5 Ocak 2007 } |
Bozyazı’nın Dere köyünde ikamet eden Yıldırım ailesinin 4 çocuğundan birisi olan 8 yaşındaki Hasan Yıldırım, doğuştan gelen bir hastalık nedeniyle ne duyabiliyor, nede konuşabiliyor. |
| |
|
Bozyazı’nın Dereköyünde geçimini çiftçilikten sağlayan Yıldırım ailesinin ikinci çocukları 8 yaşındaki Hasan Yıldırım, küçük yaşta geçirdiği bir hastalık nedeniyle işitme yeteneğini kaybetti. Küçük Hasan duyabilse okula da gidecek.
Geçiminin çiftçilikten yaparak sağlayan 54 yaşındaki Süleyman Yıldırım ile 32 Yaşındaki Gülşen Yıldırım’ın ikinci çocukları olan küçük Hasan’ın en çok okumaya hevesli olduğunu söyleyen baba Süleyman Yıldırım, çocuğunun bu hevesini bol bol kitap ve kalemle meşgul olarak ifade etmeye çalıştığını belirtti. Hastalığı nedeniyle çocuğunu bu güne kadar iki defa Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine götürdüklerini söyleyen Süleyman Yıldırım, doktorların koyduğu teşhise göre küçük Hasan’ın her iki kulağında çökme meydana geldiğini bu yüzdende işitemediği gibi konuşamadığını dile getirdi. Günlük hayattaki ihtiyaçlarını el işaretleriyle anlaştıklarını ifade eden anne Gülşen Yıldırım, maddi imkanı yerinde olan hayırsever vatandaşların yada yetkililerin en azından çocuğun duyabilmesi için işitme cihazı taktırmak için yardımlarını istedi.Küçük Hasan’ın yaşıtları gibi konuşup okula gitmesi için bu cihaza ihtiyacı olduğunu anne Gülşen Yıldırım,” Çocuğum akranlarının okula gittiğini gördüğü zaman elimden tutarak bana onları gösteriyor. Hastalığı nedeniyle işitme ve konuşma yeteneği olmadığı için okula gönderemiyoruz. Ne olur sadece bir kulak cihazı almakta bize yardım edin” diyerek dert yandı.
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|